Davohost

Webhosting en domeinregistratie

LiveZilla Live Help

domeincheck

Domeinnamen

Een goede domeinnaam is van groot belang. Wij bieden zowel .nl als .be domeinnamen tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast is het mogelijk om verschillende andere domeinextensies bij ons te laten registreren. Door vrijblijvend contact met ons op te nemen bieden we u graag een overzicht van de mogelijkheden.

Een eigen domeinnaam op het internet is van belang om meerdere redenen. Het is een herkenbaar punt op het enorme internet voor uw klanten of bezoekers en kan tegelijkertijd fungeren als een uithangbord voor uw bedrijf of vereniging. Met de juiste domeinnaam zult u net als met de juiste bedrijfsnaam zowel nieuwe klanten trekken als bestaande klanten een plaats bieden waar ze zich thuis kunnen voelen en betrouwbaarheid ervaren.

Domeinnaam tarieven

Extensie Prijs per jaar
.nl €7,95
.com €12,95
.net €12,95
.info €12,95
.biz €12,95
.tv €49,95
.de €12,95
.name €14,95
.fm €99,95
.it €14,95
.ch €23,95
.pt €54,95
Extensie Prijs per jaar
.be €9,95
.eu €12,95
.org €12,95
.nu €34,95
.us €14,95
.es €19,95
.co.uk €12,95
.mobi €26,95
.fr €24,95
.at €24,95


U kunt bij ons terecht voor een voordelig pakket van zowel hosting als een domeinnaam. Dit zijn de twee factoren van belang wanneer u een website op wilt zetten. Onze betrouwbare hosting vormt in combinatie met de voordelige domeinnamen een ideale combinatie om uw internetactiviteiten op te gaan zetten en kennis te maken met de enorme mogelijkheden van het internet. Het bestellen van hosting met een domeinnaam is daarnaast heel eenvoudig en kan snel voor u worden geregeld. Plaats vandaag nog een bestelling of neem vrijblijvend contact met ons op en desgewenst kunt u morgen al aan de slag met uw eigen website en volop profiteren van de kansen die het internet ook voor uw bedrijf of vereniging in huis heeft.

Hulp nodig bij het verzinnen van een passend domeinnaam?

Bent u op zoek naar een passende domeinnaam, maar komt u zelf niet meer uit? Dan helpen wij u graag bij het verzinnen van een mooie en passende domeninaam voor uw activiteiten.
Er zijn hiervoor geen kosten aan verbonden en valt onder onze service! U hoeft hiervoor enkel een mail te sturen naar ons.

Wat kan ik allemaal met een eigen domeinnaam?

Een van de grootste voordelen om een eigen domeinnaam te registreren, is dat u onbeperkt uw eigen e-mailadres kunt aanmaken. U hoeft dus meer de emailadres te gebruiken die u van uw internet provider heeft ontvangen. Vooral als u een eigen bedrijf heeft, is dit zeer ideaal. Indien u bijvoorbeeld het domeinnaam mijneigenbedrijfnaam.nl of mijneigenfotoalbum.nl registreert, hoeft u niet meer langer met uw huidige adres (bijvoorbeeld p.j.achternaam@uwinternetprovider.nl) te mailen, maar kunt u voortaan het e-mailadres info@mijneigenbedrijfnaam.nl gebruiken. Zo komt u meer professioneler over. Om deze aanbod gebruik te kunnen maken, hoeft u alleen een eigen domeinnaam te bestellen. Voer bovenaan op de website een domeincheck uit, indien uw gewenste domeinnaam vrij is, kunt u deze direct registreren.

 

- Onbeperkt eigen emailadressen aanmaken
- Eigen webmail, wereldwijd uw emails lezen en email versturen.
- Veilig inloggen met uw eigen inloggegevens. Snel & makkelijk
- Gratis doorstuur service, uw domeinnaam laten verwijzen naar een gewenste link.
- Na registratie binnen 1 uur online
- uw eigen persoonlijke e-mailadres
- Goed vindbaar in bekende zoekmachines
- Makkelijk te koppelen aan uw website (dmv hostingpakket)

 

Laatste nieuws

  • Sitebuilder bij elk Hostingpakket Websites maken met onze online Sitebuilder, Zonder technisch kennis! 9-11-2010 - Lees meer